Subscribe For Free Updates!

We'll not spam mate! We promise.

Monday, July 14, 2014

ODesk Adobe photoshop cs3 test solution


 ODesk Adobe Photoshop cs3 test solution


1.  Changing units on the Info Palette automatically changes the units on Rulers.
Ans:  TRUE

2.  Which of the following Filters cannot be applied to a Smart Object?


Ans: Pattern Maker

3.  With which of the given options does the Signal Strength Meter appear?


Ans: It appears when you choose merge to hdr command

4. Channels can not be added to which of the following image modes?


Ans: Bitmap

5.  Which among the following Modes does not support layers?


Ans: All of the above

6.  Which of the following is not true about Filters?


Ans: None of the above

7. Which of the following is not true about the Curves dialog box?


Ans: The Curves dialog box lets you adjust up to 14 different points throughout an images tonal range

8. Which of the following Slices is created with the Slice Tool?


Ans: User slices

9.  Which of the following features is supported by the EPS file format?

Ans: It supports the Grayscale and Bitmap color modes


10.  Which among the following blending modes is available only for the Apply Image and Calculations commands?


Ans: Both a and b

11.  What is the use of the Make Work Path command in the Paths palette ?


Ans: It can alter the shape of a selection

12.  Which type of information is not displayed by the Info Palette?


Ans: It does not display the opacity of the current layer

13.  Which among the following is not a right option for selecting a web-safe color from the Color Palette?


Ans: Choose Current Color from the Color Palette Menu

14.  Which keyboard shortcut (windows) will you choose to close a Path?


Ans: None of the above

15.  Anti-aliasing option is available for which of the given Tools?


Ans: All of the above

16.  Which of the following options displays the Spot Channels in the Channels palette?


Ans: B

17.  What happens when Use Legacy is selected as shown in the given picture?


Ans: It is used to apply proportionate (nonlinear) adjustments to image pixels

18.  Which option will you select to open the Levels dialog box?


Ans: Choose Image > Adjustments > Levels

19.  Which type of images are resolution-dependent?


Ans: Vector images

20.  Which Liquify Tool is used to reconstruct a part of a distorted image?


Ans: A

21.  In which Format will you save your file to preserve the Alpha channels?


Ans: All of the above

22.  Which of the following is not a kind of text type?


Ans: Line type

23.  Which option will you select to convert Types to Shapes?


Ans: Both b and c

24.  The mask created by the Replace Color command is permanent.


Ans: FALSE

25.  Which of the following Layer properties can be animated?


Ans: All of the above

26.  Which View will you choose to display a Histogram with no controls or statistics?

Ans: All of the above


27.  Which of the given options displays left indent in the Paragraph palette?


Ans: B

28.  Which keyboard shortcut (windows) will you choose to group Layers?


Ans: Control + G

29.  The Rotate Canvas command does not work on which of the following


Ans: All of the above

30.  Which of the Saving commands is available for an image that is managed by a Version Cue Workspace?

Ans: Check In

31.  When will the Dynamic shortcuts appear in the Character Palette Menu as shown in the picture?

Ans: All of the above

32.  Hanging Punctuation controls the alignment of the punctuation marks for a specific paragraph.

Ans: TRUE


33.  Which option will you choose to select all layers of a similar type?

Ans: All of the above

34.  Which of the following is not a Color Adjustment command?

Ans: Adjustment command

35.  By default, Masks applied to Smart objects are linked to Smart object layers. .

Ans: FALSE

36.  A working space is an intermediate color space used to define and edit color in Adobe applications.

Ans: FALSE

37.  Which option will you select to remove the existing profile from the document in the given image?

Ans: C

38.  You cannot change the order of the Vector masks or working paths in the Paths palette.

Ans: FALSE

39.  The Color Replacement Tool does not work in which of the following Image modes?

Ans: All of the above

40.  In which of the following Modes can you draw while working with the Shape or Pen tools?

Ans: All of the above

41.  The Out Of Gamut option works only on RGB and Lab images

Ans: TRUE

42.  Which among the following QuickTime Video formats is supported by Photoshop extended?

Ans: MOV

Please Earn Money from Online

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 comments:

Post a Comment

World Clock

Followers